Om vores ventelister

subpage-image

Flere muligheder for dig som søger bolig

 

Skriv dig op på en eller begge af Boligkontoret Fredericias ventelister: 

 

Almindelig venteliste

  • Er du aktiv boligsøgende, får du tilbudt en bolig, der svarer til din anciennitet. Jo længere tid, du har stået på ventelisten, jo større chance har du for at få en bolig.
  • Er du ikke aktiv boligsøgende, modtager du ikke tilbud om boliger, men du bevarer din anciennitet på ventelisten, så længe du betaler det årlige ajourføringsgebyr.

 

Det koster 200 kr. at blive oprettet på ventelisten, og beløbet dækker 1 år. Herefter koster det 125 kr./år at bevare din anciennitet på ventelisten.

 

Intern venteliste
Bor du allerede hos Boligkontoret Fredericia – og har du boet i samme bolig i mindst 1 år og står du på den almindelige venteliste – så kan du tilmelde dig vores "interne" venteliste:

  • Står du på den interne venteliste, kommer du foran dem på den almindelige venteliste til 50% af opsagte boliger i en afdeling, hvis du samtidig frigiver en lejlighed, når du flytter.
    (Flytter du, fordi du bliver skilt og din ekspartner bliver boende, så kan du ikke bruge den interne venteliste.)

 

Den interne venteliste er oftest den bedste mulighed, for hurtigere at få en bolig i vores mest attraktive afdelinger med rækkehuse, populære lejligheder mv.

Det koster 200 kr. at blive oprettet på ventelisten, og beløbet dækker 1 år. Herefter koster det 125 kr./år at bevare din anciennitet på den interne venteliste.

 

Den dag du opsiger din bolig, mister du retten til at fortsætte din boligsøgning på den interne venteliste, selvom du bor i lejemålet i opsigelsesperioden.

 

Pendlerliste

Er du pendler og arbejder fast mindst 25 timer om ugen? Kører du fra et andet postnummer end 7000 og arbejder i postnummer 7000 Fredericia?

Så har du mulighed for, at benytte vores pendlerliste, som giver fortrin til 25% af alle opsagte boliger. Her kan du læse mere om kravene for at komme på vores pendlerliste. Det koster 250 kr. at blive oprettet på pendlerlisten.

 

HUSK - meddel os hvis du flytter!

Flytter du fra din nuværende adresse, så husk at få ændret din adresse i vores kartotek, så du ikke mister din plads på ventelisten. Du kan selv ændre din adresse, når du er logget ind på hjemmesiden.
Tilmeld dig evt. betaling via PBS, så du er sikker på at bevare dit ventelistenummer. Så længe du husker, at betale til ventelisten hvert år, så har du bedre chancer for at få en bolig hurtigere, når du skal søge.

Fordele ved at bo alment