Annis smukke have i Trelde

Annis smukke have i Trelde
En alvorlig arbejdsskade gjorde Anni Jensen til et havemenneske, og i dag tager folk gerne et smut forbi hendes smukke have i Trelde for at beundre den

Kommer du forbi det røde rækkehus på Treldevænget 1 om formiddagen, vil du med stor sandsynlighed se 52-årige Anni Jensen gå en tur rundt i sin have med en kop kaffe i den ene hånd, mens den anden nipper ukrudt og fjerner visne blade.

 

En alvorlig arbejdsskade gjorde nemlig Anni Jensen til et havemenneske, og i dag tager folk gerne et smut forbi hendes smukke have i Trelde, for at beundre den.

 

Jeg ved egentlig ikke, hvad der skete. Jeg manglede selvfølgelig en ny hobby. Men jeg kunne også mærke, at det gjorde mig virkelig godt at gå ude i min have i ro og mag, og hygge mig med mine bede og min græsplæne. Det var en form for terapi for mig. Og sådan er det stadig", fortæller Anni i seneste udgave af beboerbladet LEJLIGHEDEN.

 

I seneste udgave af beboerbladet LEJLIGHEDEN kan du læse hele interviewet med Anni Jensen og få hendes gode fif til, hvordan du kan få en smuk have.

Tilbage til nyhedsoversigten