Formand: Samarbejde sikrer vores udvikling

Formand: Samarbejde sikrer vores udvikling
Samarbejde er vejen frem, hvis Boligkontoret Fredericia også skal stå stærkt i fremtiden, lyder det fra formand Lis Gregersen. I sin leder i seneste nummer af LEJLIGHEDEN fortæller hun om forskellige nye tiltag…

Det er svært at spå om fremtidens boliger, tendenser og måden at administrere på. Ikke desto mindre giver vi os i Boligkontoret Fredericia i kast med den opgave, siger formand Lis Gregersen.

“Det giver for os mening at igangsætte et udvalg – et fremtidspanel – der skal have til opgave, at se udviklingstendenser og oversætte dem til nye tiltag, egenskaber og strategier”.

 

Efter sommerferien sammensættes udvalget, som skal bestå af 12 personer omfattende medarbejdere samt organisations- og afdelingsbestyrelsesmedlemmer, der opkvalificeres til at kunne arbejde med fremtiden og hermed kunne være med til at rådgive organisationsbestyrelsen og direktionen om de tendenser, de ser.

 

Lis Gregersen fremhæver også it-samarbejdet - It-Bolig - med to andre boligorganisationer i Trekantområdet – BOVIA i Kolding og ØsterBO i Vejle.

“Med et fælles, strategisk it-samarbejde kan vi spare penge på udgiftstunge områder som fx it, indkøb og jura – samtidig med, at vi yder jer beboere den samme eller højere service i fremtiden”.
 

Læs mere i juni-udgaven af LEJLIGHEDEN…

Tilbage til nyhedsoversigten