Handelsbetingelser

Følgende handelsbetingelser er gældende i forbindelse med opskrivning på www.boligfa.dk

 

Firmainformation:
Boligkontoret Fredericia 
Vesterbrogade 4
7000 Fredericia
Tlf. nr. 7622 1200
CVR. nr. 2700 6531

E-mail: post@boligfa.dk
Web: www.boligfa.dk

 

Pris:
Prisen for opskrivning på ventelisten er 200 kr. inkl. moms og derefter et årligt ajourføringsgebyr på 125 kr. inkl. moms. 
Der tages forbehold for fremtidige prisreguleringer.

 

Betaling:
Følgende betalingsmuligheder kan anvendes på www.boligfa.dk:

       


Betalingen på www.boligfa.dk varetages af QuickPay, der er din garanti for en sikker betaling. 
Du kan læse mere om QuickPay på www.quickpay.dk

Det årlige ajourføringsgebyr på 125 kr. inkl. moms, udsendes som et girokort, medmindre du ønsker at betale via Betalingsservice. 

Har du boet i samme bolig hos Boligkontoret Fredericia i mindst 1 år, kan du komme på den interne venteliste, hvis du også betaler til den almindelige venteliste. Denne koster 200 kr. inkl. moms i oprettelse og derefter 125 kr. inkl. moms i det årlige ajourføringsgebyr. 

Oplysninger til brug for tilmelding til Betalingsservice fremgår af girokortet.

Hvis du ikke betaler det årlige ventelistegebyr, vil du blive slettet fra ventelisten, og du mister derved din anciennitet. Hvis du betaler, efter du er blevet slettet fra ventelisten, starter du forfra på ventelisten, og du skal derfor optjene anciennitet på ny. Hvis du flytter, er det vigtigt at oplyse din nye adresse, så vi har mulighed for at fremsende det årlige ventelistegebyr. Derfor anbefaler vi, at du opretter din betaling til PBS.

Bor du uden for Danmark, skal vi have oplyst et mailadresse, for at kunne sende opkrævning til dig.
Du skal være OBS på, at du selv skal betale for gebyret ved overførsel til Boligkontoret Fredericia.

 

Kvittering:
Når du har oprettet dig på ventelisten som boligsøgende, vil du automatisk modtage en e-mail med en bekræftelse og login oplysninger.

 

Fortrydelsesret ved opskrivning på venteliste:
Hvis du fortryder, at du har skrevet dig op på ventelisten, har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan få dine penge igen.

Du skal gøre følgende, for at få dine penge igen:

  • Send en mail eller et underskrevet brev til Boligkontoret Fredericia, hvor du oplyser, at du har fortrudt din opskrivning på ventelisten.
  • Din henvendelse skal indeholde dit medlemsnummer, samt navn og adresse
  • Oplys registreringsnummer og kontonummer, hvortil vi kan tilbageføre pengene

Har Boligkontoret Fredericia modtaget disse oplysninger, senest 14 dage efter du betalte for oprettelse på ventelisten, tilbagebetaler vi din indbetaling direkte til din konto og sletter din opskrivning. Dette er dog ikke gældende, hvis du har fået en bolig med opskrivningen.

 

Venteliste:
Din venteliste bliver aktiveret, når din betaling er modtaget og registreret hos Boligkontoret Fredericia. Du kan vælge at være aktivt boligsøgende. Du kan også sætte din venteliste i bero - så modtager du ikke tilbud om ledige boliger. Du kan til enhver tid gøre din venteliste aktiv eller sætte den i bero via hjemmesiden. Selvom du er i bero, vil du stadig optjene ancinnitet.

 

Regler for opskrivning:
Du kan blive skrevet op på ventelisten, hvis du er fyldt 15 år.

Du kan få en bolig fra du er fyldt 18 år. Er du under 18 år, skal en værge også underskrive lejekontrakten.

 

Personlige oplysninger:
De oplysninger, du indtaster på www.boligfa.dk i forbindelse med opskrivning på ventelisten og online betaling, er personlige og fortrolige.

Oplysningerne er nødvendige for, at vi kan registrere dig som boligsøgende og kontakte dig med boligtilbud. Desuden bruger vi også oplysningerne til, at sende det årlige ventelistegebyr, som er afgørende for at du beholder din anciennitet. Boligkontoret Fredericia sælger eller videregiver i intet tilfælde personlige og fortrolige oplysninger til tredjemand, medmindre dette er påkrævet ved lov eller det står skrevet. Boligkontoret Fredericia benytter heller ikke dine oplysninger til markedsføringsmæssige formål, herunder udsendelse af e-mails med reklameindhold, medmindre du har anmodet og accepteret dette.

Boligkontoret Fredericia sletter ikke oplysninger, som skal opbevares i henhold til lovgivning, f.eks. til bogføringsmæssige formål. Når du er opnoteret hos Boligkontoret Fredericia har du som følge af Persondataloven ret til indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig.Hvis du ønsker oplysninger om disse registreringer, er du velkommen til at kontakte os på boligfa.dk

Når du opretter din profil med både mailadresse og mobilnummer, accepterer du samtidig at der må sendes mail og SMS'er til dig.
Efter oprettelsen, vil der i løbet af nogle uger, blive fremsendt et brev med dit personlige fordelskort, til den adresse du har oplyst ved oprettelsen.

 

Læs vores politik for boligsøgende, lejere og fraflyttere