Boligkontoret Fredericia

subpage-image

Om Boligkontoret Fredericia

 

Vi har det største udvalg i almene boliger i Trekantområdet. Uanset om du er ung, ældre, senior, single eller en del af en børnefamilie, så har vi en bolig målrettet dine behov.
 
Boligkontoret Fredericia er en almen boligforening, som har til formål at opføre, udleje, administrere, vedligeholde og modernisere almene boliger til beboere i Fredericia - uanset om man arbejder i Fredericia, Vejle, Kolding, Middelfart eller mindre byer imellem. 

Største boligorganisation i Trekantsområdet
Boligkontoret Fredericia blev stiftet 1. januar 2011, da boligorganisationerne LAB, Andelsboligforeningen, Arbejdernes Boligforening og Selvbyggerbo blev sammenlagt. I 2015 udgav Boligkontoret Fredericia vendebogen "100 år med almene boliger i Fredericia" + "Fællesskab i Fredericia", der både fortæller de fire tidligere foreningers historie, og selve sammenlægningsforløbet, samt om Boligkontoret Fredericia anno 2015.

Bogen kan læses og hentes i administrationen, så længe lager haves.

 

I dag er Boligkontoret Fredericia, Trekantområdets største almene boligorganisation, med over 5000 lejemål i alle størrelser – og boliger målrettet til pensionister, unge, familier, handicappede, par og singler.

 

Moderne og velbeliggende lejeboliger
Vi tilbyder moderne og velbeliggende leje-lejligheder med god indretning og mange moderne faciliteter. De fleste af vores lejligheder, ligger centralt i Fredericia i bekvem afstand til indkøbsmuligheder og daginstitutioner, men vi har også boliger i kommunens yderkant med udsigt til natur, skov og marker.

 

Organisation
Boligkontoret Fredericias grundlag er beboerne i de enkelte boligafdelinger, der via beboervalgte afdelingsbestyrelser udpeger repræsentanter til vores Repræsentantskab, der er Boligkontoret Fredericias højeste myndighed.

 

Bolig i Fredericia?
Er DU interesseret i at høre nærmere om dine muligheder, for at få en bolig hos os?
Så kig her på vores hjemmeside, mail til os, eller ring på 7622 1200 eller kig forbi kontoret på Vesterbrogade 4, så vi sammen kan finde en bolig, der matcher dine ønsker, krav og behov. Du kan med stor fordel, bruge vores hjemmeside til, at oprette dig, betale, lave din venteliste og finde mange gode informationer om alle vores boliger

 

Du kan læse mere om vores visioner og mål, udvalg, bestyrelsesmøder, vedtægter i menuen - og du finder kontaktinformationer på vores organisationsbestyrelse, udvalg og repræsentantskab, samt vores ansatte.

Retningslinjer for cookies og persondatapolitik

Fordele ved at bo alment

Læs om vores renoveringer