Seniorboliger Skip til hoved indholdet

Fleksible udlejningsregler i Seniorboliger

 

Der er indgået en aftale med Fredericia Kommune, om tildelingen af vores seniorboliger.

For at komme i betragtning til en seniorbolig, kan den interne venteliste ikke benyttes, medmindre du bor i afdelingen, hvor seniorboligen er beliggende.

 

Læs reglerne her:

  • Du skal være fyldt 55 år men ikke 90 år på indflytningstidspunktet
  • Du må ikke have hjemmeboende børn
  • Lejere der bor i en afdeling med seniorboliger, kan benytte den interne venteliste (oprykningslisten) til at få en anden seniorbolig i samme afdeling. For at komme på intern venteliste skal beboere have boet 1 år i nuværende bolig
  • Seniorboligerne tilbydes dernæst udelukkende efter anciennitet på den almindelige venteliste - så jo ældre et nummer man har, jo større chance for en seniorbolig. 

 

Unik mulighed for at være med på nye projekter

Medlemmer af Senior Bo får den unikke mulighed, for at være med helt forrest ved kommende projekter. Senior Bo medlemmer er forrest i køen når nye boliger bliver klar til udlejning.

Når medlemmer af Senior Bo har valgt boliger, kommer de resterende boliger til udlejning via Boligkontoret Fredericias venteliste.

 

Bliv medlem af Senior Bo Fredericia

Det koster kr. 100 om året at være medlem og meld dig ind ved at sende en mail med dit navn, adresse og telefonnummer til: SeniorBoFa@gmail.com