Intern venteliste Skip til hoved indholdet

Beboerfortrin 

 

Har du boet i din bolig i mindst 1 år?

Er du lejer hos Boligkontoret Fredericia og har du boet i samme bolig i mindst 1 år og står du på den almindelige venteliste, kan du tilmelde dig vores interne venteliste, også kaldet oprykningsliste.

Det koster kr. 200 at komme på listen, beløbet dækker 1 år. Herefter koster det kr. 125 i årligt ajourføringsgebyr.

 

Fordel for dig som beboer

Står du på den interne venteliste, kommer du foran dem på den almindelige venteliste til 50% af opsagte boliger i en afdeling, hvis du samtidig frigiver en l, når du bolig.

Flytter du, fordi du bliver skilt og din tidligere samlever bliver boende, kan du ikke bruge den interne venteliste.

 

Hvornår kan jeg komme på den interne venteliste

Du kan komme på den interne venteliste allerede efter 1 år som beboer. Det vil sige, at du har et fortrin til hver anden bolig Boligkontoret Fredericia, fortrinnet er bedst i egen afdeling, og næstbedst i resten af Boligkontoret Fredericias afdelinger.

Når du får en ny bolig via den interne venteliste, bliver den efterfølgende slettet og først når du har boet i din nye bolig i 1 år, kan du igen betale for at komme på den interne venteliste, og igen få fordel som beboer.

Det kan altid betale sig at bevare sit ansøgernummer, da det er ancienniteten fra denne som kommer over på den interne venteliste.

 

Vær opmærksom, hvis du opsiger din bolig

Opsiger du din bolig mister du i samme øjeblik retten til at benytte den interne venteliste. Vi anbefaler altid du venter med at opsige din bolig til du har fundet en ny.

Intern venteliste for seniorboliger

Særregler for seniorboliger