Boligtyper Skip til hoved indholdet

På udkig efter ny bolig, udvalget er bredt

 

Hos Boligkontoret Fredericia kan vi tilbyde lækre og velfungerende boliger i pæne omgivelser og til en husleje, der er til at betale.

Vi kan tilbyde et stort udvalg i ungdomsboliger, seniorboliger, fritliggende familie huse, etageejendomme, rækkehuse og ældrevenlige boliger.

Familiebolig


Kan lejes af alle og betegnelsen bruges for både lejligheder, rækkehuse med videre i Fredericia og spænder fra både 1 værelses til 5 værelses boliger.

Vi har moderne boliger i naturskønne områder, der ligger tæt på skov, grønne områder, børnevenlige stisystemer, skole & SFO & ved Lillebælt.

Vi har et bredt udvalg af boliger, hvor bla. unge og ældre bor side om side, dette giver en fantastisk dynamik. 

 

Ungdomsbolig


Søger du udelukkende efter vores mere end 140 ungdomsboliger, så koster det ikke noget i oprettelse. Du skal være opmærksom på, at det kun giver dig ret til at søge ungdomsboliger.

Derfor vil vi altid anbefale, at betale for at blive ansøger, idet det giver dig en unik mulighed for at søge en bred vifte af vores boliger med en max huslejen på kr. 3500.

Ungdomsboligerne kan du bo i mens du er under uddannelse, og herefter skal du flytte ud. Du har 6 måneder til at finde en ny bolig, når din uddannelse er afsluttet.

Seniorbolig


Vi har seniorboliger som kan søges af alle som er fyldt 55 år, men du må ikke være fyldt 90 år ved indflytningstidspunktet og du må ikke have hjemmeboende børn.

En boform, hvor seniorer bor dør om dør i egne, individuelle boliger med flere fællesarealer og fællesrum tilknyttet. 

De afdelinger der er opført med seniorboliger, udlejes boligerne via Boligkontoret Fredericias venteliste.

For dig som vil være forrest i køen, til fremtidige seniorbofællesskaber, skal du melde dig ind i Senior Bo Fredericia.

Du melder dig ind ved at sende en mail med dine kontakt oplysninger, navn, adresse, mobil og mail til: SeniorBoFa@gmail.com

Der er særlige udlejningsregler for seniorboliger - læs mere om dem ved at klikke her.

Visitationsbolig


Fredericia Kommune har ældre- og handicapvenlige boliger forskellige steder i kommunen, for at søge disse, skal du opfylde betingelser.

Læs mere om generelle betingelser på Fredericia Kommunes hjemmeside ved at klikke her.